UNCATEGORIZED

Με Ρίντ έκλεισε ρόστερ η Θέτιδα Βούλας

Με Ρίντ έκλεισε ρόστερ η Θέτιδα Βούλας

Μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε με τον Πανναξιακό η Αλεξ Ρίντ θα φορά τα «κυανόλευκα» της Θέτιδας Βούλας με την ομάδα των Νοτίων προαστίων να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας και να ολοκληρώνει το φετινό του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την Θέτιδα Βόλας ολοκληρώθηκε με την απόκτηση της Αλεξ Ρίντ και πλέον το… «βάρος» πέφτει στον Γιάννη Νικολάκη που καταστρώνει τα πλάνα το για την προετοιμασία της ομάδας…

Η Αμερικανίδα ακραία που είχε μια πολύ καλή χρονιά με τον Πανναξιακό αποτέλεσε το τελευταίο κομάτι του «κυανόλευκοι» μεταγραφικού πάζλ, με την διοίκηση της Θέτιδας να αισιοδοξεί για μια πετυχημένη και ανταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Θέτιδας Βούλας

Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα αθλήτρια ALEX REID, η οποία είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως ακραία. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 διακρίθηκε με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, ενώ έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στην ομάδα Liiga Ploki της Φινλανδίας και στο Colorado State University των Η.Π.Α. Καλωσορίζουμε την ALEX στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την Θέτιδα.

Με την συγκεκριμένη αθλήτρια ολοκληρώθηκε εγκαίρως το «ρόστερ» της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το οποίο για μία ακόμη χρονιά αποτελείται από δώδεκα ελληνίδες αθλήτριες και μία ξένη. Στόχος της ομάδας μας είναι η επανάληψη της απολύτως επιτυχημένης περσινής πορείας της στην Volleyleague Γυναικών.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...