A2

Ροδίων Άθλησις : Ζει το όνειρό της

Ροδίων Άθλησις : Ζει το όνειρό της

Αισιόδοξοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα μπαράζ ανόδου της Α2 είναι στην Ροδίων Άθλησις με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Νικολιδάκη να μιλά στο Volleyplanet για την προσπάθεια, αλλά και για την πρόταση των Δωδεκανήσιων προς την Ομοσπονδίας για την φιλοξενία του Ομίλου…

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το όνειρο της ανόδου στα μπαράζ για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι η Ροδίων Άθλησις. Μια χρονιά που η ομάδα έχοντας εξαιρετικό κλίμα έφθασε στο τελικό τουρνουά.

Ο πρόεδρος της Ροδίων Άθλησις Μανώλης Νικολιδάκης μίλησε για την φετινή χρονιά, για τα μπαράζ δίνοντας στον Εθνικό τον τίτλο του φαβορί, ενώ αναφέρθηκε και στο αίτημα που κατέθεσε προς την ΕΟΠΕ για την φιλοξενία του Ομίλου…

-Η αντίστροφη μέτρηση για τα μπαράζ ανόδου ξεκίνησε πλέον. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Η ομάδα μας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα μπαράζ ανόδου εξαργυρώνοντας το εξαιρετικό κλίμα και τις σωστές επιλογές καθ` όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Είμαστε μπροστά σε μια νέα πρόκληση και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί».

-Μέτα την περσινή προσπάθεια στα μπαράζ της Χαλκίδας, η ομάδα φέτος μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία;

«Με οδηγό την περσινή μας συμμετοχή στα μπαράζ και τις εμπειρίες που αποκομίσαμε απέναντι σε πραγματικά σπουδαίους αντιπάλους ( Ηρ. Χαλκίδας-σχεδόν βέβαιη παραμονή στην Α1 και Πήγασο Πολιχνης- συνεχόμενη συμμετοχή σε μπαράζ ανόδου), πιστεύω θα δείξουμε ένα πιο ώριμο πρόσωπο και γιατί όχι να πετύχουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι. Ο Εθνικός Πειραιώς του Σάκη Ψάρρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και από εκεί και πέρα πιστεύω οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Το να βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μπαράζ ανόδου στην μόλις πενταετή ιστορία του Ροδίων Άθλησις είναι για μας ένα όνειρο».

-Έχοντας πλέον η ομάδα περισσότερο εμπειρία σε τουρνουά ανόδου, τι θα πρέπει να προσέξει για να φθάσει στον στόχο της….

«Όπως σας ανέφερα στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από πέρυσι. Έγιναν στις ομάδα κάποιες προσθήκες, ικανές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο στόχος της συμμετοχής μας στην Preleague έγινε, από εκεί και πέρα θα το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος μας το κάτι παραπάνω».

Ροδίων Άθλησις έχει κάνει αίτημα στην Ομοσπονδία προκείμενου να φιλοξενήσει στο νησί το τουρνουά. Υπάρχει κάτι νεότερο;

«Θα ήταν πραγματικά μια σπουδαία γιορτή για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα ένα τέτοιο τουρνουά. Το Ροδίων Άθλησις έστειλε στις ομάδες και στην ΕΟΠΕ μια δελεαστικότατη πρόταση, δυσανάλογη των οικονομικών δυσκολιών ώστε να φιλοξενήσουμε στις άρτιες εγκαταστάσεις μας μια τέτοια διοργάνωση. Δυστυχώς τα νεότερα απομακρύνουν ένα τέτοιο σενάριο, καθώς η δυσλειτουργία σε αποφάσεις και η αναβλητικότητα ακυρώνουν την προσπάθεια μας. Ελπίζω να ανταποκριθούν θετικά για τα μπαράζ ανόδου των γυναικών στην Α2».

-Φέτος η Ροδίων έχει και διπλή εκπροσώπηση στα μπαράζ καθώς συμμετέχει και στις γυναίκες σε αντίστοιχο όμιλο ανόδου. Κάτι που δείχνει και την δουλειά που γίνεται στο νησί τα τελευταία χρόνια.

«Η χαρά μας είναι διπλή φέτος, καθώς το γυναικείο τμήμα του Ροδίων Άθλησις πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και αναδείχθηκαν πανάξιες πρωταθλήτριες. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα τμήματα υποδομής φέρνει σιγά σιγά αποτελέσματα. Το Ροδίων Άθλησις είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με πάνω από 1500 μέλη σε πολλά αθλήματα και με πολλές επιτυχίες».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...