A2

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ΧΑΝΘ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ΧΑΝΘ

Τα φιλικά προετοιμασίας  συνεχίζονται απόψε για τη ΧΑΝΘ καθώς οι «κυανέρυθροι» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν Απόλλων Καλαμαριάς και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Η μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού βάζει τον πήχη των απαιτήσεων αρκετά ψηλά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που σιγά-σιγά μπαίνει σε… αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για την ΧΑΝΘ που πλέον αρχίζει το τελικό μοντάρισμα εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Μετά το φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΧΑΝΘ δίνει απόψε στις 20:00 ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, ενώ την Πέμπτη (20/09) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα φιλικό πιο κοντά στην δυναμικότητα της ομάδας και το Σάββατο (22/09) είναι προγραμματισμένο φιλικό με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δυνατά φιλικά για την ΧΑΝΘ που με την έλευση των Παπαδημητρίου, Παπάζογλου, Ιωαννίδη και την επιστροφή του Ευγενίδη παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη θέλοντας να διεκδικήσει εκ νέου την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία…

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...