A2

Συνεχίζουν ακάθεκτες Λαμία-Κόρινθος

Συνεχίζουν ακάθεκτες Λαμία-Κόρινθος

Λαμία και Κόρινθος συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή του 1ου υποομίλου στον Β Όμιλο μετά τις εκτός έδρας νίκες τους επί Φιλαθλητικού Λαρισαϊκου και Καμπανιακού αντίστοιχα, ενώ στον 2ο υποόμιλο ο Ναύραρχος Βότσης γνώρισε την ήττα από τον Αρχέλαο Κατερίνης όμως παραμένει πρώτος στην βαθμολογία.

Το μπράντεφερ μεταξύ Λαμίας και Κορίνθου συνεχίζεται στον 1ο υποόμιλο του Β ομίλου καθώς προχώρησαν με νίκες και μάλιστα εκτός έδρας κατά την 12η αγωνιστική παραμένοντας αναλείοτη η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λαμία πέρασε νικηφόρα από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και με το 0-3 παρέμεινε πρώτη, ενώ σε απόσταση αναπνοής και έναν βαθμό λιγότερο στην 2η θέση παρέμεινε η Κόρινθος που κατέκτησε το τρίποντο κόντρα στον Καμπανιακό.

Για την 13η αγωνιστική του 2ου υποομίλου τώρα η έκπληξη έγινε στην Κατερίνη με τον Αρχέλαο να νικά 3-2 τον Ναύαρχο Βότση και να κάνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία του στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η ήττα δεν κόστισε στον Ναύραρχο καθώς παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Νίκη Αλεξανδρούπολης καθώς με το 1-3 επί της Νέας Γενεάς πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, ενώ μεγάλο ντέρμπι έγινε στην Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια να παίρνει τη νίκη στα σημεία και το ταϊ-μπρεϊκ επί του Ηρακλή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΙΩΝΙΚΟΣ 80 ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 0-3

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2013 0-3

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ –ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜΑΤΑ 2ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ 3-2

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ – ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 – ΑΝΑΤΟΛΙΑ 2-3

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...