ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σταματόπουλος : “Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”

Σταματόπουλος : “Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”

Ένα βήμα πριν την άνοδό της στην Α2 των γυναικών βρίσκονται οι γυναίκες του ΑΟ Νέας Βύσσας οι οποίες συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στα play-off ανόδου του Δ Ομίλου της Β Εθνικής και μάλιστα με Ευρωπαϊκό ρεκόρ αφού ακόμη δεν έχουν χάσει κανέναν σετ….

Η ομάδα του Έβρου αποτελεί την μοναδική αήττητη ομάδα βόλεϊ στην Ελλάδα και μάλιστα υπό την τεχνική ηγεσία του Μπάμπη Σταματόπουλο γράφει την δική της ιστορία με… ρεκόρ.

Ένα ρεκόρ ακόμη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς όλες οι νίκες της ομάδας μέχρι σήμερα έχουν έρθει με το “καθαρό” 3-0 δημιουργώντας έτσι και τον… “θρύλο” της Νέας Βύσσας… Ένα ρεκόρ 15 αγώνων (12 στο πρωτάθλημα και 2 στα play-off ) που δείχνει την διαφορά επιπέδου που έχουν οι “κυανοκίτρινες” από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και τον χαρακτήρα νικητή που χτίζουν σε κάθε αγωνιστική.

Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας Μπάμπης Σταματόπουλος μιλώντας για το ρεκόρ της ομάδας τους υπογράμμισε “Καλό το 3-0 αλλά από ένα σημείο και μετά σε… αγχώνει. Εμείς έχουμε στόχο τις “καθαρές” νίκες με 3-0 ή 3-1, αλλά όταν έρχονται όλα 3-0 αυτό κάτι δείχνει. Το καλό είναι πως η ομάδα πάει καλά και ξέρει πως να αντιδρά και να παίρνει τις νίκες”.

Μια εντυπωσιακή πορεία για την ομάδα της Νέας Βύσσας που παράλληλα δημιουργεί τους δικούς της φιλάθλους οι οποίοι γεμίζουν κάθε Σάββατο το μικρό αλλά φιλόξενο και “ζεστό” γυμναστήριο αποθεώνοντας τις αθλήτριες. Κάθε αγώνας για τον κόσμο της περιοχής είναι μια γιορτή και μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσουν μια όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα…

“Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα μας. Δείχνει πως αγαπά και στηρίζει την ομάδα. Πιστεύω πως μια άνοδος στην Α2 θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη πνοή στην περιοχή που αγκάλιασε την ομάδα γιατί την θεωρεί και την αισθάνεται δικιά του. Μακάρι να αντέξουμε μέχρι τέλους και να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Σταματόπουλος.

Οι “κυανοκίτρινες” του Βορείου Έβρου μετά την 2η αγωνιστική των play off ανόδου παραμένουν αήττητες κρατώντας την διαφορά των 5 βαθμών από την 2η Δράμα.

Τα… “καθαρά” 3-0 συνεχίζουν να έρχονται και στο μίνι πρωτάθλημα με την Καβάλα και την ΑΕ Κομοτηνής να έχουν υποταχθεί στο καμάρι της Βύσσας που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Δράμα.

Ο “αρχιτέκτονας” του “κυανοκίτρινου οικοδομήματος” αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής τόνισε “Πιστεύω πως αν παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε και σύμφωνα με τις δυνατότητες μας δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε τη νίκη. Βέβαια έχουμε το θέμα της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων ημερών αλλά αυτό είναι για όλους κοινό. Εμένα με απασχολεί η δική μου ομάδα και το πως θα ήμαστε εμείς. Αν ήμαστε εμείς καλά δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας αρκεί να το αποδείξουμε και στο γήπεδο”.