ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νέοι αλλά και… «παλιοί», όλοι εκεί!

Νέοι αλλά και… «παλιοί», όλοι εκεί!

Στην ευρύτερη οικογένεια του βόλεϊ (σωματεία, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές) θα διατεθούν όπως έχει αποφασιστεί από την ΕΟΠΕ, τα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016, που θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» ανάμεσά τους και οι παλιοί αθλητές/τριες κάτι που τονίζεται και ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά σε διοργάνωση.

Έτσι σωματεία και οι άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις σχετικές καταστάσεις στο anaptyxiako@volleyball.gr ενώ προτεραιότητα θα έχουν και όλοι όσοι έχουν παίξει βόλεϊ σε σωματείο.

Οι παλιές αθλήτριες και οι παλιοί αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε ομάδα βόλεϊ, έχουν δικαίωμα προεγγραφής για την απόκτηση ενός εισιτηρίου της διοργάνωσης, που κοστίζει 15€ για τους δυο αγώνες του Σαββάτου και 15€ για τον τελικό της Κυριακής.

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι μέρος της μεγάλης γιορτής, μπορούν να προεγγραφούν, στέλνοντας email στο anaptyxiako@volleybal.gr και μέσω του επίσημου σαϊτ της ομοσπονδίας μπορούν να βρουν και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα αλλά και να διαπιστώσουν συνολικά, ποιοι έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Γλυφάδα.

***Η φωτό από τα Social Media της ΕΟΠΕ