Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις 14 ιουνίου στήνουν κάλπη στη Νάξο

Στις 14 ιουνίου στήνουν κάλπη στη Νάξο

Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης του Πανναξιακού Α.Ο.Ν μετά και την τρίτη σημερινή Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας στις δύο προηγούμενες την προσεχή οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου ορίστηκαν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Το πρωί της Κυριακής, παρουσία περίπου 50 ατόμων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας) έπειτα από την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου του Πανναξιακού, Γιώργου Γιαννάκη, όπου για μια ακόμη φορά έγινε έκκληση-πρόσκληση για οικονομική βοήθεια, αλλά και στήριξη σε όποιον επαγγελματία ή φορέα δύναται να συνδράμει στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο νησί για το καμάρι της Νάξου, ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία, Νίκο Βαφία.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Μαζικής Εστιάσης και εκπρόσωπος γονέων αθλητριών των Ακαδημιών, Αποστόλης Καρεγλάς, ο οποίος αφού εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο έργο του συλλόγου, προέβη σε κάποιες σημαντικές επισημάνσεις αναφορικά με τα τμήματα υποδομών.

Τέλος αφού ορίστηκε εφορευτική Επιτροπή και τεθούν μέσα στην εβδομάδα και οι υποψηφιότητες, γνωστοποιήθηκε πως οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 14 Ιουνίου. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ουδείς εκ της απερχόμενης διοίκησης δεν… άνοιξε τα χαρτιά του ώστε να φανερώσει τις προθέσεις του, αν θα θέσει ή όχι υποψηφιότητα στο νέο διοικητικό σχήμα.