Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις 29/8 ξεκινάει η Ηλιούπολη

Στις 29/8 ξεκινάει η Ηλιούπολη

Το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 29 Αυγούστου στο  Α΄κλειστό της περιοχής , θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ηλιούπολης εν όψει της νέας χρονιάς.

Η αθηναϊκή ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ριζικά ανανεωμένη με πολλές προσθήκες Ελληνίδων και ξένων παικτριών ενώ το βάρος θα πέσει για άλλη μια σεζόν στην εμβληματική προπονήτρια του συλλόγου, Δήμητρα Λυκογιάννη, η οποία μετά από τις σπουδαίες μεταγραφικές επιλογές που έκανε στο ρόστερ του συλλόγου με τη συνεργασία της νέας διοίκησης, καλείται  να «δέσει» το νέο έμψυχο υλικό και να το οδηγήσει σε μια καλύτερη και πιο φιλόδοξη πορεία από πέρυσι.

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης για την προετοιμασία του τμήματος γυναικών αλλά και των υπόλοιπων ομάδων υποδομής:

«Την Πέμπτη 25/8 στις 19:00 στο 1ο Λύκειο, ορίζεται η έναρξη προετοιμασίας για τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων του τμήματος βόλεϊ γυναικών.

Αντίστοιχα όλα τα υπόλοιπα τμήματα ανάπτυξης θα ξεκινήσουν την επόμενη Πέμπτη 1/9 σε ώρες και γήπεδα ίδια βάση του περσινού προγράμματος και στην πορεία θα έχουν πλήρη ενημέρωση από τους προπονητές για όποιες διευκρινήσεις. Την Δευτέρα 29/8 στις 17:00 στο Α” κλειστό, θα ξεκινήσει η προετοιμασία των γυναικών.

.Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου μας υγεία και καλά πρωταθλήματα καθώς και σε όλες τις ομάδες που ξεκινούν επίσης τη νέα σεζόν.»