A2

Τα φιλικά της Ροδίων Άθλησις

Τα φιλικά της Ροδίων Άθλησις

Για σειρά φιλικών αγώνων θα ταξιδέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο η Ροδίων Άθλησις η οποία θα αγωνιστεί στον Α2 υποόμιλο της Α2 κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» έχει προγραμματίσει φιλικά με τον Μίλωνα το Σάββατο 15/10 και με το Μαρκόπουλο στις 16/10.

Στα πλάνα του προπονητή Νίκου Τρατσέλα, υπάρχει ένας ακόμη φιλικός αγώνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με την γειτονική ομάδα της Αθλοπαιδιών Κω. Οι δυο σύλλογοι, βρίσκονται σε επικοινωνία ώστε να οριστικοποιηθεί τόσο η ημερομηνία όσο και το μέρος διεξαγωγής του αγώνα.

rodion-athlisis-trapezi-789000

Η νέα χρονιά ξεκινάει σύντομα για το Ροδίων Άθλησις και τα μέλη της ανδρικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ξεχωριστό βράδυ στο εστιατόριο- πιτσαρία ”Λεβέντης”.  Μέσα σε χαλαρό κλίμα  παίκτες, προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης ειχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις εξελίξεις στο βόλεϊ αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, στο οποίο θα πάρει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ροδίων Άθλησις.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...