ΔΙΕΘΝΗ

Τελικός για τη Φριντρισχάφεν του Πρωτοψάλτη!

Τελικός για τη Φριντρισχάφεν του Πρωτοψάλτη!

Με τη δεύτερη νίκη της στα ημιτελικά επί της Nτούρεν η ομάδα του διεθνούς μας άσου προκρίθηκε για μια ακόμη χρονιά στο μεγάλο ραντεβού της Bundesliga, όπου εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Μπερλίν.

Έπειτα από την πανηγυρική πρόκριση της Στουτγκάρδης του Γιάννη Αθανασόπουλου στον τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος Γυναικών, “άρωμα Ελλάδας” θα έχει και φέτος ο αντίστοιχος τελικός των Ανδρών παρουσία της Φριντριχσχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Χθες η πρωταθλήτριαΓερμανίας, μετά το 3-0 σετ του ά ημιτελικού στην έδρα της, έφυγε νικήτρια με 3-1 (25-23, 22-25, 25-21, 25-21) σετ και από το Ντούρεν, όπου παρουσία περίπου 2000 θεατών επικράτησε της τοπικής ομάδας και με 2-0 νίκες “σφράγισε” το πρώτο εισιτήριο του τελικού.

Εκεί, στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων, η ομάδα του Πρωτοψάλτη, που δηλώθηκε στο φυλλο αγώνα ως λίμπερο, αλλά δεν αγωνίστηκε, φαβορί για την πρόκριση και το τελευταίο εισιτήριο μετά το 1-0 επί της Ράιν Μάιν είναι η Μπερλίν, που στον αποψινό εκτός έδρας β’ ημιτελικό της “Φράπορτ Αρένα” έχει τη δυαντότητα να ζευγαρώσει τις νίκες της επί των γηπεδούχων και να προκριθεί στα τελικά των πλέι οφς της Bundesliga