A2

Τούρτα-έκπληξη στον πρόεδρο του ΟΦΗ, που περιμένει το… κερασάκι της ανόδου (fot-vid)

Τούρτα-έκπληξη στον πρόεδρο του ΟΦΗ, που περιμένει το… κερασάκι της ανόδου (fot-vid)

Τα γενέθλια του, είχε το Σάββατο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλει, Γιάννης Δανδάλης, που σήμερα όμως περιμένει το μεγάλο “δώρο” από την ομάδα του, την ιστορική άνοδο της κρητικής ομάδας στη Volleyleague.

Ωστόσο, μετά τη χθεσινή νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ στον τελικό του f4 ανόδου στην Ερυθραία, οι παίκτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη,  είχαν ετοιμάσει τούρτα-έκπληξη στον πρόεδρο και του τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα του ΟΦΗ “Ομιλος, Τραγουδάει η Μεγαλόνησος”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ευχαρίστησε τους παίκτες και φυσικά περιμένει σήμερα το απόγευμα από αυτούς να προσθέσουν το… κερασάκι στην πιο γλυκιά τούρτα της θητείας του, που δεν είναι άλλο από την ιστορική άνοδο. Μία επιτυχία που για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2001, θα αποτελέσει ασφαλώς δικαίωση για τις προσπάθειες  να ξαναφέρει το κρητικό βολεϊ, μετά τις εποχές του ΟΠΕ Ρεθύμνου, στα “σαλόνια” του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...