ΔΙΕΘΝΗ

Βόλεϊ εν πλω στην Αντίπαρο (φωτ., Vid)

Βόλεϊ εν πλω στην Αντίπαρο (φωτ., Vid)

Σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη πήρε μέρος στη δράση της 29ης Φεβρουαρίου 2016 που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ και αρκετές χώρες είχαν εντυπωσιακά events, όμως και πάλι η Ελλάδα έκλεψε την παράσταση και τις εντυπώσεις στο #OneDayMore4Volleyball

Η σκέψη και η υλοποίηση που είχε η ερασιτεχνική ομάδα καθαρά αναψυχής στην Αντίπαρο να παίξουν το σετ των 29 πόντων πάνω σε ένα ferry boat και φυσικά να τραβήξει βίντεο τη δράση της ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να σημειωθεί ότι για Ball Boy… υπήρχε “άνθρωπος στη θάλασσα” με βάρκα και μόλις τρεις φορές όταν και η υποδοχή της ομάδας “έμπασε” χρειάστηκε να επέμβει!

ferry3

Οι συμμετέχοντες το έκαναν με την καρδιά τουςμε πνεύμα φιλίας και fair play για το άθλημα που λατρεύουν, έστησαν φιλέ εν πλω και με φόντο το απέραντο γαλάζιο έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη μια παραπάνω μέρα του χρόνου, για την 29η Φεβρουαρίου!

ferry1

Δεν είναι τυχαίο ότι το βίντεο που κοινοποήθηκε στα social media της ΕΟΠΕ έγινε viral ενώ κοινοποιήθηκε στη CEV αλλά και στην FIVB έγινε ιδιαίτερη μνεία… Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έδωσαν και πήραν αφού όπως και να το κάνουμε τέτοιες ιδέες αλλά και τέτοια τοπία τα έχουμε μόνο στην Ελλάδα!

Στην Αντίπαρο των 1037 κατοίκων -μπορεί να μην έχουν σωματείο που να μετέχει στα πρωταθλήματα- αυτό που σίγουρα έχουν είναι αγάπη για το βόλεϊ και μεγάλη καρδιά!

ferry2

Δείτε το βίντεο εδώ: