Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βράβευσε Γκλιγκόροβιτς ο Άρης

Βράβευσε Γκλιγκόροβιτς ο Άρης

Η παρουσία της Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς στον Άρη συνδυάστηκε με την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του στο πρωτάθλημα και η επιστροφή της ως αντίπαλος στην Θεσσαλονίκη και το φιλικό με την Ηλιούπολη, έδωσε την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να βραβεύσουν την Κροάτισα πασαδόρο για τα όσα προσέφερε στην ομάδα την περσινή χρονιά.

Η Γκλιγκόροβιτς αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο πρώτο εκ των δύο φιλικών μεταξύ Άρη και Ηλιούπολης. Η πρώην αρχηγός του Άρη, με την εξαιρετική της παρουσία την περσινή χρονιά οδήγησε τις «κιτρινόμαυρες» στον τελικό του πρωταθλήματος γράφοντας έτσι το όνομά της στην μεγαλύτερη έως σήμερα επιτυχία της ομάδας στην Α1.

Η νέα χρονιά όμως βρίσκει εκ νέου την Γκλιγκόροβιτς στην Ηλιούπολη και η επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη για τα φιλικά με τις «κιτρινόμαυρες» στάθηκαν ευκαιρία για την διοίκηση του Άρη να βραβεύσει την «Μπίμπι».

Πριν την έναρξη του αγώνα ο team manager του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, βράβευσε την Γκλιγκόροβιτς για την προσφορά της στον σύλλογο χαρίζοντας της ένα φωτογραφικό πορτρέτο της με τα «κιτρινόμαυρα» και πολλά ευχαριστώ για τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησαν την περσινή χρονιά…