DARK ROOM

Ξανάσμιξαν τρεις «πράσινες Αμαζόνες» (φωτ)!

Ξανάσμιξαν τρεις «πράσινες Αμαζόνες» (φωτ)!

Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η πρώην ακραία δις νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό, Σάνια Τομάσεβιτς από άλλο ρόλο πλέον στην καριέρα της ως προπονήτριας και…  σκάουτερ.

Στο περιθώριο της επίσκεψής της, η Σέρβα πρώην άσος συναντήθηκε με συμπαίκτριες της «χρυσής» ομάδας των “πράσινων” Αμαζόνων (2008-2010), όπως τις αποκαλούσε τότε η πλειοψηφία του Τύπου αλλά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Το Σάββατο (11/3) το βράδυ η Τομάσεβιτς παρακολούθησε την αναμέτρηση ΓΣΚ Ηρακλής Κηφισιάς-Μεσσηνιακός και είχε την πρώτη συνάντηση κορυφής!

pao_2009_omadiki

Πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης που… ήταν μεταμεσονύκτιο, η Σάνια τα είπε με την Νικολέττα Κουτουξίδου ενώ πόσταρε και μια φωτογραφία της έμπειρης πασαδόρου και πρώην συμπαίκτριά της στον Παναθηναϊκό, όπου την… αποθέωνε!

koutouxidou_postfb

Την Κυριακή (12/3) η Τομάσεβιτς άφησε τα γήπεδα και τα ταλέντα και συναντήθηκε με την Ελένη Φραγκιαδάκη! Οι δυο τους αναπόλησαν τα… παλιά ενώ η Σάνια ενημερώθηκε για τα πάντα!

fragkiadaki_tomasevic

Πριν αναχωρήσει η προπονήτρια του Arizona State University μίλησε στο Volleyplanet.gr για την επίσκεψή της: «Είδα κυρίως προπονήσεις και αναχωρώ σήμερα. Χάρηκα που είδα τη Νικολέττα και την Ελένη. Θυμηθήκαμε τα παλιά. Όμορφες στιγμές» ενώ στην ερώτηση για το αν γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν κρατάει πλέον τα πρωτεία στο γυναικείο βόλεϊ ήταν λακωνική: «To ξέρω, είναι λυπηρό».

pao_2008-09