Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στα Κύμινα

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στα Κύμινα

Οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται στα Κύμινα τον Πανναξιακό στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Στη δύσκολη έδρα των Κυμίνων οι γηπεδούχες θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τη νίκη και να εκμεταλλευτούν το ρεπό του ΑΟ Θήρας για να… συγκατοικήσουν μαζί του στη δεύτερη θέση. Από την άλλη, ο Πανναξιακός θέλει να επιστέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μην αφήσει τους Μακεδόνες να… ξεφύγουν με 6 βαθμούς.

Για τη μάχη της παραμονής, η Κόρινθος φιλοξενεί τον Αίαντα που μετρά δύο σερί νίκες. Ακόμα ένα εύκολο απόγευμα αναμένεται για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πορφύρα) ενώ ο Άρης κοντράρεται με το Μαρκόπουλο στο ντεμπούτο του Κώστα Σωτηρόπουλου στον πάγκο της ομάδας των Μεσογείων που… ψάχνει αντίδραση και βαθμούς.

Τέλος, η 7η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και οι αθλήτριες όλων των ομάδων θα κρατήσουν πανό με μήνυμα “STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/11/2017 
ΔΑΚ Πυλαίας, 17.00, Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου
Κορίνθου, 18.00, Κόρινθος – Αίας Ευόσμου
Κυμίνων, 19.00, Μακεδόνες – ΑΟΝ Πανναξιακός
Π. Σαλπέας, 20.00, Πορφύρας – Ολυμπιακός

Κυριακή 26/11/2017 
Α’ Ηλιούπολης, 17.30, ΓΣ Ηλιούπολης – Ηρακλής Κηφισιάς

Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 15, ΑΟ Θήρας 15, Άρης 12, Μακεδόνες 12, Πανναξιακός 9, ΓΣ Ηλιούπολης 8, Αίας Ευόσμου 5, Πορφύρας 5, Κόρινθος 5, Ηρακλής Κηφισιάς 3, Μαρκόπουλο 1.

*Ολυμπιακός, Κόρινθος, Αίας, Ηρακλής Κηφισιάς, Πορφύρας και Πανναξιακός έχουν κάνει το ρεπό τους