ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Όλα έτοιμα για το «7ο Τουρνουά Volley 2017» στην Πορταριά

Όλα έτοιμα για το «7ο Τουρνουά Volley 2017» στην Πορταριά

Ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο ραντεβού για βόλεϊ και μοναδικά Happenings…. έκλεισε!

Οι άρτιες εγκαταστάσεις στο Πήλιο θα φιλοξενήσουν για 7η χρονιά το ετήσιο Τουρνουά των Χριστουγέννων, όπου ο Γιάννης Νικολάκης με τον Γιάννη Πετίδη και τους συνεργάτες τους υπόσχονται από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2017 μια σημαντική διοργάνωση για κορίτσια στο μαγευτικό Πήλιο!

Τα σωματεία που θα συμμετέχουν: ΓΣ Βόλου, ΕΟΣ Σταυρούπολης, Ασκληπιός Τρικάλων, Α.Ο Μαρκόπουλου, Φιλαθλητικός Λάρισας (Κορασίδες-Παγκορασίδες), Αχιλλέας Τρανδρίας και Αίας Κιλκίς

Με την “υπογραφή” του πολύπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού του PORTARIA Camp, το εν λόγω τουρνουά αποτελεί εγγύηση για μία ακόμη άψογη διοργάνωση, που θα χαρίσει την ευκαιρία στις ομάδες να διαγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικών προετοιμασιών, φιλοξενίας και αθλητικής διοργάνωσης. Μιας διοργάνωσης που για μια ακόμη χρονιά έχει ραντεβού με την…επιτυχία, καθώς απόρροια της ποιοτικής δουλειάς αποτελεί το γεγονός της ήδη υπερκάλυψης θέσεων αθλητριών – ομάδων.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των πολλών αγώνων μεταξύ των ομάδων, προπονητές, παράγοντες και φυσικά οι αθλήτριες των ομάδων θα μπορούν μέσα στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα.

Και όπως πάντα τα μοναδικά happenings των αθλητριών και το super αποχαιρετιστήριο πάρτι θα αποτελέσουν κι αυτή τη χρονιά το… κερασάκι στην τούρτα μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης. Πληροφορίες Γεωργία Καλφίδου τηλ. 6972–073486 και e:mail gkalfidou@gmail.com και www. portariavolleycamp.gr .