Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πακέτο» από Κηφισιά, επαφές με «Κάλμα»

«Πακέτο» από Κηφισιά, επαφές με «Κάλμα»

Σε γνώριμα πρόσωπα, όπως οι πρώην ερυθρόλευκοι άσοι της Κηφισιάς, Σουλτανόπουλος, Ταμπουρατζής στρέφονται ενόψη της προσεχούς σεζόν στον Ολυμπιακό, που μετά το φετινό διάλλειμα από τις… κούπες, φιλοδοξεί να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στις επιτυχίες και στους  τίτλους.

Πρώτο μέλημα των ερυθρόλευκων είναι η αναζήτηση του διάδοχου του Δημήτρη Καζάζη στο τιμόνι της ομάδας, ωστόσο κάποιες προσεγγίσεις που έγιναν ήδη σε καταξιωμένα ονόματα, είτε δεν καρποφόρησαν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών είτε γιατί το κασέ των υποψήφιων τεχνικών δεν ανταποκρίνονταν στο ποσό που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η ελληνική ομάδα για το νέο της προπονητή.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών που συνεχίζονται, έγινε και μία ανεπίσημη προσέγγιση, στον πρώην προπονητή τους και φετινό τεχνικό του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, Γιάννη Καλμαζίδη.

Αντίθετα όμως με τις… ψιλοεπαφές που υπήρχαν με τον “Κάλμα”, ο Ολυμπιακός “έκλεισε” ήδη τονκεντρικό του Α.Ο Κηφισιάς, Δημήτρη Σουλτανόπουλο και το διεθνή συμπαίκτη του Κώστα Ταμπουρατζή, που έπειτα από 11 χρόνια αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα και να μετακομίσει από τα βόρεια προάστεια και το Ζηρίνειο.

No 503876

Ο δίμετρος πρώην αρχηγός των “ερυθρόλευκων”, Σούλτα που παρέα με τον “Ιβάν τον τρομερό” πανηγύρισε νταμπλ το 2009 και  τίτλο το 2010, συμπτωματικά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη , θα… κατηφορίσει πακέτο” στον Πειραιά τη νέα περίοδο μαζί με το Χαλκιδαίο λίμπερο του ΑΟΚ, που είχε παίξει για ένα χρόνο στο παρελθόν (2000-2001) στον Ολυμπιακό.