ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο ‘Π. Σαλπέας’

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο ‘Π. Σαλπέας’

Ο πρωτοπόρος του 2ου υποομιλου του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών Εθνικός Πειραιά φιλοξενεί (8/2, 20.00) στο ‘Π. Σαλπέας’ την Κύζικο Νέας Περάμου σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

«Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, μιας και παίζουμε με ομάδα της Volleyleague. Η Κύζικος παρουσιάζεται ενισχυμένη και προέρχεται από μεγάλη νίκη, ενώ έχει 4 ξένους και κάθε εβδομάδα παίζει σε υψηλό επίπεδο. Για εμάς το παιχνίδι κυπέλου εντάσσεται στην προετοιμασία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και κυρίως για τα πλέι οφ. Είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Υπόσχομαι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Ψάρρας.

Η Κύζικος Νέας Περάμου με τον Νίκο Νεόφυτο πλέον στον πάγκο της, προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του Φοίνικα Σύρου που της επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη μάχη που δίνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο όπως παραδέχθηκε κι ο εμπειρος ακραίος Μιχάλης Σαρικεΐσγολου: «Ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή, αλλά θα θέλαμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά την τελευταία νίκη, είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά το παιχνίδι θέλει προσοχή. Ο Εθνικός μπορεί να είναι στην Α2 αλλά έχει πολλούς αθλητές με εμπειρία στην Α1 και θέλει προσοχή. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε».