Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Καραφουλίδου ο Άρης

Ανακοίνωσε Καραφουλίδου ο Άρης

Μετά την απόκτηση της Κελεσίδου από Πανναξιακό, ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση της κεντρικής Νικολέτας Καραφουλίδου (23 χρονών, 1μ86) που έμεινε ελεύθερη από τον ΑΟ Θήρας και ήταν μέλος της ομάδας που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α1. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Άρη:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Νικολέτας  Καραφουλίδου.

Η εικοσιτριάχρονη Σκυδραία,, αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού και είναι γεννημένη στις 26/01/1993 και έχει ύψος 1.86. Η Καραφουλίδου ξεκίνησε το  βόλεϊ στις Ακαδημίες του Αριστοτέλη Σκύδρας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε   στις ομάδες του Πειραματικού, Ηρακλή, ΑΓΣΙ, ΑΟ Θήρας.

Η Νικολέτα Καραφουλίδου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα πάω σε μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία στην Α1 και έχει βάλει και φέτος υψηλούς στόχους. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ, ώστενα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που μ΄επέλεξαν και ελπίζω να τους δικαιώσω.»

Προς το παρόν ο Άρης έχει ανανεώσει με τις Βραζιλιάνες Καετάνο, Πεσόα, απέκτησε τη λίμπερο  Ειρήνη Κελεσίδου από τον Πανναξιακό, αποδέσμευσε Καλανταρίδου, Τσομπανίδου και εκκρεμεί η περίπτωση της ακραίας Αλεξάκου που ανακοινώθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Μαρκόπουλου αλλά τα δύο σωματεία πλέον συνεργάζονται για να βρεθεί λύση και να τελειώσουν όλα ομαλά.