PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με ΑΕΚ η Καββαδία

Ανανέωσε με ΑΕΚ η Καββαδία

Τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αγγελική Καββαδία καθώς η 25χρονη κεντρικός υπέγραψε την ανανέωσή της συνεργασίας της με την Ένωση και δήλωσε αισιόδοξη ότι τη φετινή χρονιά θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες όλων…

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την Καββαδία ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ που προχωρά στην συμπλήρωση του φετινού της ρόστερ.

Η 25χρονη κεντρικός έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν, συμφώνησε με την Ένωση και πλέον δηλώνει αποφασισμένη τη νέα χρονιά στην Pre League να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος.

Η Αγγελική Καββαδία, μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτενικής (aek.gr): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που και φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ευελπιστώ σε μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Με την παρουσία της διοίκησης, αλλά και του προπονήτη μας, κ. Αποστολογιωργάκη, θεωρώ οτι στη φετινή χρονιά θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες όλων μας».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 25χρονη κεντρικός βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, παραμένοντας στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για δεύτερη χρονιά.

Στα γραφεία της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την διεθνή κεντρικό ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, και ο προπονητής του “Δικεφάλου”, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...