A2

Ανανέωσε με Αιγάλεω η Καραμούντζου

Ανανέωσε με Αιγάλεω η Καραμούντζου

Μια ακόμη ανανέωση πραγματοποίησε το Αιγάλεω καθώς η Κωνσταντίνα Καραμούντζου συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» και θα συνεχίσει στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κωνσταντίνα Καραμούντζου μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά στην Α2 παραμένει στα δυτικά προάστια και το Αιγάλεω με την διοίκηση του City να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της.

Η νεαρή ακραία λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της δήλωσε «Ανανέωσα για άλλη μια χρονιά με την ομάδα του Αιγάλεω και δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί αυτή μου την απόφαση. Πέρσι κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία και αυτό φάνηκε μιας και καταλάβαμε την 5η θέση σε όλους τους ομίλους της Α2 και αυτό μας έφερε φέτος να αγωνιζόμαστε στην Pre League.

Χαίρομαι που βοήθησα κ εγώ μαζί με τις συμπαίκτριες μου ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Η καινούρια σεζόν θα είναι σίγουρα δύσκολη με απαιτήσεις, αφού το επίπεδο ανεβαίνει αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε εξίσου μια καλή πορεία.

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την προπονήτρια μου Αντωνιάδου Αγγελική που με εμπιστεύεται και υπάρχει μια άριστη συνεργασία, αλλά και την διοίκηση του Σίτι».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...