A2

Ανατροπές από Μαρκόπουλο, Δραπετσώνα

Ανατροπές από Μαρκόπουλο, Δραπετσώνα

Μαρκόπουλο και Δραπετσώνα έκαναν τις εκπλήξεις κατά την 16η αγωνιστική στον Α όμιλο της Α2 ανδρών επικρατώντας εκτός έδρας επί ΟΦΗ και Ροδίων Άθλησις αντίστοιχα.

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε το Μαρκόπουλο στην Κρήτη καθώς με το 3-2 επί του ΟΦΗ έβαλε φωτιά στην πρωτιά του 1ου Υποομίλου του Α ομίλου.

Εκεί όπου μετά την «γκέλα» των «ασπρόμαυρων» η Παλλήνη παρέμεινε στην πρώτη θέση και πλέον οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική στην Αθήνα για το ποιος θα «κλειδώσει» την κορυφή σε μια ουσιαστική προπόνηση εν όψει μπαράζ ανόδου.

Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου το Μαρκόπουλο έφθασε κοντά στο τρίποντο αφού προηγήθηκε με 0-2 και έχασε στις λεπτομέρειες το τρίτο σετ με το 30-28.

Νίκη που την βάζει σε τροχιά ανόδου πανηγύρισε στη Ρόδο η Δραπετσώνα καθώς με το 1-3 επί της Ροδίων  Άθλησις την έπιασε στην 2η θέση του 2ου Υποομίλου του Α ομίλου αλλά έχει υπέρ της την ισοβαθμία αφήνοντας 3ους πλέον του Δωδεκανήσιους.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά απέκτησε προβάδισμα που αν το κρατήσει τότε θα μπορέσει να συμμετάσχει στα Β φάση των μπαράζ του Α Ομίλου διεκδικώντας μια θέση στο όνειρο της ανόδου…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ

ΟΦΗ- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ    2-3

ΧΑΝΙΑ – ΜΙΛΩΝ 3-1

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80- ΑΕΚ 1-3

2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3

ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ – ΙΩΝΙΚΟΣ 0-3

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...