Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άνετη επικράτηση του ΑΟ Θήρας

Άνετη επικράτηση του ΑΟ Θήρας

Μια δυνατή προπόνηση έκανε ουσιαστικά ο ΑΟ Θήρας, κόντρα στον φιλότιμο Θρίαμβο Χαϊδαρίου με …4-0 στο ΔΑΠΠΟΣ στο πρώτο φιλικό της σεζόν.

thriamvos-thira-xairetismoi-0000

Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, με την περυσινή δευτεραθλήτρια της Α1, που επαιξε χωρίς τη λίμπερο Αρτακιανού και τη Σλοβένα Ζντοβτς λογω εθνικών ομάδων, να βρίσκει αντίσταση από την αξιόμαχη αθηναϊκή ομάδα που από φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική, μόνο στο πρώτο σετ το οποίο έληξε με 25-19.

thrira-omadiki-me-xaidari-044444

Τα επόμενα δύο σετ τέλειωσαν με το ίδιο σκορ, 25-13, με την ομάδα της Θήρας να ανεβάζει ρυθμούς και να βρίσκει λύσεις απ’ όλες τις παίκτριες.

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές,  Aπόστολος Οικονόμου και ο ζωντανός θρύλος τους γυναικείου βόλεϊ, Λία Μήτση, συμφώνησαν να παίξουν και ένα τέταρτο σετ, στο οποίο ο Θρίαμβος παρουσιάστηκε φανερά κουρασμένος και ηττήθηκε επίσης με 25-13.

thriamvos-omadiki-santorini-033333

Τα σετ: ΑΟ Θήρας – ΑΟ Θρίαμβος 4-0 (25-19, 25-13, 25-13, 25-13)

Θήρα (Οικονόμου): Βεργίδου, Όστοϊτς, Τσομπανίδου, Τέρζιτς, Παναγιωτίδου, Μεταξά, / λ. Μουντάκη, Γεωργιάδου, Σβετκόβα, Τσοχατζή

Θρίαμβος (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Στρατίκη, / λ. Τσαβδαρίδου, Σταμάτη, Κρύτσαλη λ., Πεδουλάκη, Δρούγκα

Την αποστολή της Χαϊδαριώτικης ομάδας στη Σαντορίνη δεν ακολούθησε η Μπενέτση ενω δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Βερνάδου (μικροενοχλήσεις), Δριβαλιάρη και Καρκούλια.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Σαντορίνης το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ηρακλή Κηφισιάς σε διπλά φιλικά ενω ο Θρίαμβο θα παίξει την Τετάρτη 28/9 με το Αιγάλεω στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου.