Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αντίο με βαριά καρδιά από Σακόγλου

Αντίο με βαριά καρδιά από Σακόγλου

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ ο Χάρης Σακόγλου έστω και με βαριά καρδιά αποχωρεί από τον Δικέφαλο του Βορρά. Μια απόφαση που ανακοίνωσε με post στο Facebook όπου ευχαριστεί την ομάδα και τον κόσμο της…

Η έλευση του Αλέξανδρου Μπούτου στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ουσιαστικά το τέλος της καριέρας του Χάρη Σακόγλου στους «ασπρόμαυρους».

Ο έμπειρος διαγώνιος παρά την διάθεσή του να παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σέρτζιου Στάνκου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο 28χρονος Κατερινιώτης με ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά «Δυο χρόνια γεμάτα πάθος, επιτυχίες, χαρές αλλά και λύπες.. Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει δυστυχώς για εμένα φέτος, αν και θα ήθελα να συνεχίσω να μάχομαι για την ασπρόμαυρη φανέλα. Ευχαριστώ την ομάδα στην οποία αναδείχτηκα αλλά και ανέδειξα!! Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και την διοίκηση που με στήριξε.. Η ομάδα αυτή και ο λαός της ανήκουν πλέον στην καρδιά μου!! Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι το αντίο… Εις το επανειδειν λοιπόν»