PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αντωνιάδη : «Η υγεία είναι κάτι πέρα από τις νίκες» (Vid-photo)

Αντωνιάδη : «Η υγεία είναι κάτι πέρα από τις νίκες» (Vid-photo)

Σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό της Κατερίνας Κουλοπούλου είναι όλοι στο Αιγάλεω, με τις συμπαίκτριες να της αφιερώνουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και να βρίσκονται δίπλα της στις δύσκολες ώρες που περνά, με την Αγγελική Αντωνιάδη να τονίζει πως η υγεία είναι πέρα από τις νίκες.

Ο πρώτος αγώνας των Play-out για το Αιγάλεω απέναντι στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα για τις «κυανόλευκες», καθώς την λύπη και την στεναχώρια για τον τραυματισμό της Κουλοπούλου διαδέχθηκε η χαρά της νίκης που φέρνει το City πιο κοντά στην παραμονή.

koulopoulou_traumatismos_aigaleo koulopoulou_traumatismos_aigaleo2

Μια νίκη που αφιερώθηκε στην νεαρή ακραία η οποία δέχθηκε τα φιλιά και τις αγκαλιές τόσο των συμπαικτριών της, όσο και των αθλητριών του Πανιωνίου…

Η Αγγελική Αντωνιάδη έχοντας ζήσει δύσκολες ώρες στην αναμέτρηση δήλωσε «Το πρώτο βήμα παραμονής έγινε, ωστόσο όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό της Κουλοπούλου στο δεύτερο σετ. Δεν χαρήκαμε όσο θέλαμε τη νίκη, ωστόσο η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της και να διεκδικήσει την παραμονή της το Σάββατο στο κλειστό του Μίλωνα. Είμαι σοκαρισμένη με αυτό που έγινε γιατί είναι το μόνο που δεν αντέχω. Να βλέπω τα παιδιά να χτυπάνε. Η υγεία είναι κάτι πέρα από τις νίκες, πέρα από τα πρωταθλήματα και είναι βασικό».

Μετά του αγώνα οι αθλήτριες του Πανιωνίου βρέθηκαν στο πλευρό της άτυχης Κουλοπούλου και τις ευχήθηκαν γρήγορη επιστροφή. Μια κίνηση που χειροκροτήθηκε από όλους στο γήπεδο και η τεχνικός του Αιγάλεω σχολίασε «Είναι παιδιά και ξέρουν ότι αν πάσα στιγμή αυτό μπορεί να γίνει στον καθένα. Δυστυχώς αυτά τα έχει ο αθλητισμός, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το συνηθίσω. Κάθε φορά πονάω και στενοχωριέμαι το ίδιο».

aigaleo_panionios_koulopoulou aigaleo_koulopoulou_omada

Παράλληλα η Αγγελική Αντωνιάδη τόνισε για το πρώτο αγώνα των play-out «Είναι απίστευτο. Αυτό επισκίασε την μεγάλη μας νίκη. Θα συνέλθουμε, θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα συνεχίσουμε. Μπράβο στην Ρόζα Αρμάου που μπήκε και έκανε αυτό το βήμα, γιατί ήταν δύσκολο για ένα παιδί του 2002 να μπει με τόσο ψυχή και να συνεχίσει τον ρόλο της Κατερίνας σε ένα κομβικό σημείο όπου έχανε η ομάδα. Μπράβο σε όλη την ομάδα. Έδειξαν συγκέντρωση και σταθερότητα παρά τον τραυματισμό της Κατερίνας και το μούδιασμα της αρχής.

Στην αρχή ήταν λίγο θολά, αλλά τα κορίτσια βρήκαν δυνάμεις και τα κατάφεραν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη.  Πιστεύω να πάνε και εκεί όλα καλά, αλλιώς θα επιστρέψουμε την Τετάρτη στο γήπεδο μας περιμένοντας το καλύτερο».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...