ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απολογείται ο Παναθηναϊκός

Απολογείται ο Παναθηναϊκός

Ο αθλητικός Δικαστής της ΕΟΠΕ έπιασε δουλειά για τα καλά καθώς ανακοίνωσε τις κλήσεις σε απολογία προς Παναθηναϊκό (γυναίκες), Αιγάλεω, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΧΑΝΘ καθώς και τους Απόλλων Σμύρνης, ΕΑ Πατρών για επεισόδιο παικτών στο μεταξύ τους παιχνίδι…

Μπορεί το ντέρμπι αιωνίων στο Μετς να ήταν από τα πιο “μαλακά” των τελευταίων ετών, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποφύγει την κλήση του σε απολογία για την συμπεριφορά φιλάθλων του.

Οι κλήσεις του Αθλητικού Δικαστής

Η αθλητική δικαστής καλεί σε απολογία την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30 π.μ.:

• το σωματείο ΧΑΝΘ και τον προπονητή του ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 22/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΧΑΝΘ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ, για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 28/1/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΣ ΕΛΠΙΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

• το σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και τον έφορο του ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 4/2/17 μεταξύ των ομάδων ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• τα σωματεία ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 26/2/17 ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

• το σωματείο ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ και τον αθλητή του ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΣΑΠΗ καθώς και το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον αθλητή του ΗΛΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.