ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η αρχή για να γίνει ξανά μεγάλος ο Ηρακλής!

Η αρχή για να γίνει ξανά μεγάλος ο Ηρακλής!

Στο τελευταίο τους παιχνίδι της σεζόν οι παίκτες του Ηρακλή Πετοσφαίρισης ολοκλήρωσαν με τον τίτλο του φιναλίστ Κυπέλλου τις φετινές τους υποχρεώσεις και ίσως με μία γεύση… bitter, καθώς στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης είχαν το πλήγμα της απουσίας του Αρμενάκη. Ωστόσο, άπαντες συμφώνησαν πως η επιστροφή του Ηρακλή σε τελικούς σημαντικών ραντεβού του αθλήματος είναι η απαρχή για να επιστρέψει ξανά ο Γηραιός στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ και στις επιτυχίες.

Νίκος Σμαραγδής: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, το πήρε άξια, μετά τη χθεσινή νίκη που έκανε επί του Ολυμπιακού. Από κει και πέρα για εμάς είναι μία πετυχημένη χρονιά,  για τον Ηρακλή, καθώς επέστρεψε στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων, και ελπίζω να παραμείνει. Η διαφορά των δύο ομάδων σήμερα είναι μεγάλη, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για το αγωνιστικό, εύχομαι ο Ηρακλής να “χτίσει” πάνω σε αυτή την επιτυχία, που επιστρέψαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου και να παραμείνει ψηλά γιατί το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη τις ομάδες υψηλού επιπέδου”.

Τόλης Αρμενάκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ…”

Λάμπης Μπαμπαλιούτας: «Αν το παίρναμε σήμερα, θα σταματούσα, Σήμερα θα το σκεφτώ…»

Κώστας Προύσαλης: “Για εμάς κάθε παιδί που τραυματίζεται είναι μεγάλη απώλεια… Αν έπαιζε σήμερα ο Τόλης θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα… Είναι μια δικαιολογία δυστυχώς… Του ευχόμαστε περαστικά και θεωρώ πως αυτή είναι η αρχή για να γίνει ξανά μεγάλος ο Ηρακλής… “