ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Άριστα αντανακλαστικά από ΕΟΠΕ (video)

Άριστα αντανακλαστικά από ΕΟΠΕ (video)

Άριστα αντανακλαστικά έδειξαν άπαντες στη Θεσσαλονίκη και παρά το βραχυκύκλωμα που υπήρξε το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο, οι αγώνες του Ομίλου του World League διεξάγονται κανονικά χωρίς προβλήματα..

Η φωτιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο σύστημα εξαερισμού του Αλεξάνδρειου λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και η έντονη μυρωδιά καμένου  σε συνδυασμό με τις ελάχιστες ώρες που απέμεναν για την έναρξη του πρώτου αγώνα (18:00 Σλοβακία-Κίνα) έφεραν σε κατάσταση συναγερμού τους ανθρώπους στο Αλεξάνδρειο…

Ωστόσο η αντίδραση που είχαν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, της διοίκησης του Αλεξάνδρειου, αλλά και η στάση του Κομισάριου της FΙVB ήταν υποδειγματική και τα πάντα ξεπεράστηκαν γρήγορα και «αναίμακτα».

Οι αρχικές σκέψεις για αναβολή των σημερινών αγώνων και η μετάθεση της διοργάνωσης για Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα γρήγορα εγκαταλείφθηκαν έπειτα από τις επαφές και τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των διοργανωτών με την Πυροσβεστική και τον υπεύθυνο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Το βραχυκύκλωμα «έριξε» τους δύο από τους 4 πυλώνες ρεύματος του γηπέδου ωστόσο έπειτα από τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν η ζημιά αποκαταστάθηκε στον έναν.

alexandrio-genikh-astynomia-metra alexandrio - diavouleyseis-world league

Το πράσινο «φως» για την έναρξη των αγώνων έστω και με καθυστέρηση προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να λειτουργήσουν επαρκώς τα φώτα στο γήπεδο με την χρήση των 3 από τους 4 προβολείς του, επανέφεραν τα χαμόγελα σε όλους και τους παράγοντες της ΕΟΠΕ δηλώνουν δικαίως ικανοποιημένοι από την εξέλιξή.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης αναφερόμενος στα αντανακλαστικά της ΕΟΠΕ αλλά και όλων των παραγόντων του Αλεξάνδρειου τόνισε «Οφείλω να πω πως είναι από τις περιπτώσεις που λειτουργήσαμε με ψυχραιμία. Μας βοήθησε και ότι η FIVB μας αντιμετώπισε με κατανόηση από την πρώτη στιγμή και έτσι πήραμε τις σωστές αποφάσεις.  Βέβαια είχαμε αντιδράσει πολύ γρήγορα στο να ψάξουμε να βρούμε και κάποιο άλλο γήπεδο  αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό πως ήμαστε εδώ, πρέπει να ήμαστε ικανοποιημένοι ότι οι αγώνες ξεκινάνε κανονικά και να ευχηθούμε η Εθνική μας να πάει όσο καλύτερα μπορεί».

VIDEO