ΔΙΕΘΝΗ

Μπαρμπολίνι, Ογκνιένοβιτς, Άνταμς, Κοσέλεβα στην Εξατσίμπασι

Μπαρμπολίνι, Ογκνιένοβιτς, Άνταμς, Κοσέλεβα στην Εξατσίμπασι

Μεταγραφές Τσάμπιονς Λίγκ από την τουρκική ομάδα, που με νέο προπονητή θέλει να επιστρέψει στους τίτλους της γειτονικής χώρας και στην Ευρώπη.

Με πολλά νέα πρόσωπα, αρχής γενομένης από τον πάγκο, θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν η 3η ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση του συλλόγου, στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας “επιμένει ιταλικά”, καθώς ο Ιταλός τεχνικός κάτοχος του φετινού Τσάμπιονς με την Πόμι Κασαλματζιόρε, Μάσιμο Μπαρμπολίνι θα είναι ο “διάδοχος” του συμπατριώτη του και γνώρισμο στο ελληνικό κοινό από την βραχύβια θητεία του στον ομοσπονδιακό πάγκο της Εθνικής μας.

Παράλληλα από το “καμπιονάτο” αποκτήθηκαν δύο παίκτριες των φιναλίστ ομάδων, η Σέρβα πασαδόρος της Πιατσέντζα και πρωην άσος τουΟλυμπιακού, Μάγια Ογκνιένοβιτς, αλλά και η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια της Κονελιάνο, Ρακέλ Άνταμς.

Σπουδαία επίσης και η μεταγραφή της διεθνούς Ρωσίδας  ακραίας της Ντιναμό Κράσνονταρ, Τατιάνας Κοσέλεβα, επέστρεψε σε γνώριμα αποδυτήρια η άσος της ιταλικής Μπούστο Αρζίτσιο, Γκοζντέ Γιλμάζ, ενώ ανανέωσε με την τουρκική ομάδα η πασαδόρος, Οζντεμίρ Νιλάι.

Στη μεταγραφική λίστα των Τούρκων βρίσκονται ακόμη μεταξύ άλλων η διεθνής Νοτιοκορεάτισα ακραία, Γέονγκ Κουνγκ Κιμ, που αγωνίζεται στην τουρκική Φενέρμπαχτσέ αλλά και η Βραζιλιάνα ολυμπιονίκης της Nestle Osasco, Ταίσα Μενέζες.