Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Block Devil» από «Πειρατής» ο Πάρις

«Block Devil» από «Πειρατής» ο Πάρις

Ο Ιταλός πρώην πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, που από χθες  επέστρεψε στην χώρα του, θα είναι με το Νο 4 στην πλάτη ο νέος πασαδόρος της Περούτζια, ως αντικαταστάτης του Σέρβου τραυματία, Μιχαϊλο Μίτιτς.

Ο 31χρονος πρώην “Πειρατής”, που μετά την θητεία του στα ελληνικά γήπεδα της ΜΕΝΤ και της Σύρου, επιστρέφει παρά το “δέσιμο” με την Ελλάδα και πάλι στην πατρίδα του,  δύσκολα έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στους “Block Devils”. Ένα του όνειρο που έγινε πραγματικότητα…

“Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που ακομη δυσκολεύομαι να το συνηδειτοποιήσω!” ήταν τα πρώτα λόγια του Ρωμαίου “μαέστρου” που πρόσθεσε: “Όταν ο ατζέντης μου με πληροφορήσε για το ενδεχόμενο της Περούτζια, προσποιήθηκα πως ήθελα να το σκεφτώ ένα βράδυ, αλλά για εμένα ήταν σα να χα’ πει αμέσως “ναι”. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία, κοντά στο σπίτι μου και σε μία ομάδα όπως η Περούτζια.

Παθιάζομαι πολύ εκ φύσεως και για αυτό δεν βλέπω την ώρα να γίνω κομμάτι της ομάδας και να δώσω για αυτή το 100% από ό,τι έχω μέσα μου. Στο βόλεϊ άρχισα από χαμηλά, αγωνίστηκα σχεδόν σε κάθε κατηγορία και τώρα έχω τη δυνατότητα να παίξω με πολλούς πρωταθλητές, όπως αυτοί στην ομάδα της Περούτζια, κάτι που για μένα είναι η πραγματοποιήση ενός ονείρου” δήλωσε στην επίσημη σελίδα ο Πάρις, που στο παρελθόν έπαιξε σε Καστελάνα, Μολφέτα, Γκαέτα, Ατριπάλντα, Ρέτζιο Καλάμπρια, Κοριλιάνο (A2) και Λατίνα (Serie A).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην αρχηγός του Φοίνικα Σύρου προπονήθηκε ήδη υπό τις οδηγίες του θρυλικού τεχνικού, Λορέντζο Μπερνάρντι με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να τον υπολογίζει μαζί με τον Ντε Τσέκο για την σαββατιάτικη (4/3) πρεμιέρα των πλέι οφ του καμπιονάτο, όπου η Περούτζια υποδέχεται στο “Palaevangelisti” την Πιατσέντζα.

Τη φανέλα της όποιας θα μπορούσε να φοράει εδώ και δύο χρόνια, αφού μετά τη ΜΕΝΤ o Πάρις τα είχε βρει σε όλα, είχε ξεκινήσει προπονήσεις και ήταν έτοιμος να λάβει μέρος και στη φάση των «12» του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι που η πρώην ομάδα του, η Λατίνα τα… κατέστρεψε όλα και βρέθηκε στη Σύρο!