Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χουντουμάδης : “Παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε απόδοση”

Χουντουμάδης : “Παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε απόδοση”

Η νίκη της αγωνιστικής στην Α1 γυναικών ήρθε από τον Ηρακλή Κηφισιάς ο οποίος φρόντισε κόντρα σε όλα με το 3-0 κόντρα στο Μαρκόπουλο να κερδίσει τις εντυπώσεις με τους Χουντουμάδη, Κωνσταντίνου και Γεωργαντά να δηλώνουν αισιόδοξοι για καλύτερη συνέχεια…

Με μόλις 3 εβδομάδες προετοιμασίας και χωρίς φιλικά ο Ηρακλής Κηφισιάς με 3-0 επί του Μαρκόπουλου έκανε έναν ακόμη άθλο αφήνοντας έκπληκτο ακόμη και τον πλέον αισιόδοξο φίλο της ομάδας.

Οι “κυανόλευκες” του Σπύρου Χουντουμάδη βγάζοντας ψυχή και πάθος στο γήπεδο έφθασαν στην υπέρβαση και το τρίποντο με τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας των Βορείων προαστίων να τονίζει “Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς φθάσαμε στο χείλος του γκρεμού και ένα βήμα πριν να διαλυθούμε το καλοκαίρι, όμως υπήρξε μια προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

iraklis-kifisias-omada kifisia-markopoylo-17

Δεν προλάβαμε να κάνουμε προετοιμασία, δεν προλάβαμε καν να δώσουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι και ξέραμε πως στον αγώνα με το Μαρκόπουλο θα προσπαθούσαμε να βρεθούμε ως ομάδα. Τα κορίτσια έβγαλαν ψυχή και διάθεση μέσα στο γήπεδο ισορροπώντας το ότι δεν έχουμε παιχνίδια”.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναφερόμενη στη νικηφόρα πρεμιέρα δήλωσε “Δεν θα πω ψέματα. Περίμενα πως θα ήμασταν κάπως νωχελικές και χρόνο με τον χρόνο θα βρίσκουμε ρυθμό. Φανταστείτε είναι το πρώτο μας παιχνίδι μετά από 3 εβδομάδες προετοιμασίας… Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα τα πηγαίνουμε και καλύτερα γιατί χρειαζόμαστε τον χρόνο για να βρεθούμε στο γήπεδο και να γίνουμε ομάδα. Είναι πολύ καλό που ξεκινήσαμε με νίκη και ευελπιστούμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Θέλουμε να δείχνουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Με τη νίκη να δίνει ψυχολογία η συνέχεια αναμένεται ακόμη καλύτερη, με τον Σπύρο Χουντουμάδη να δηλώνει αισιόδοξος τονίζοντας “Περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνουμε την απόδοσή μας. Οι μικρές αθλήτριες μας (έχουμε τρεις στην 6άδα που είναι γεννημένες το 2002) να παίρνουν σιγά-σιγά εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια και να αρχίσουμε να δένουμε ως ομάδα. Να παρουσιάζουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούμε”.

Γεωργαντά : “Δίνουμε και την ψυχή μας”

Η Ελεάνα Γεωργαντά αποτέλεσε έναν ακόμη πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα του Ηρακλή Κηφισιάς και της νικηφόρας εμφάνισής του κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Η 31χρονη πασαδόρος των “κυανόλευκων” σχολιάζοντας την ιδανική πρεμιέρα υπογράμμισε “Θέλουμε αρκετό χρόνο προσαρμογής, αφού ξεκινήσαμε αργά, αλλά επειδή δίνουμε το 110% και την ψυχή μας πιστεύω πως θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Περιμένουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ίσως να μην μας πιστεύουν αρκετοί αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας δίνοντας στο γήπεδο την ψυχή μας. Η νίκη είναι και μια απάντηση προς αυτούς που δεν μας πίστεψαν αλλά το κλειδί είναι το να κάνεις ότι κάνεις για τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους. Αυτό κάναμε και εμείς…”