Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χριστοφιδέλης : «Έφθασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε»

xristofidelis-osfp-2018

Ο Ολυμπιακός με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην κορυφή της Volleyleague με τον Κώστα Χριστοφιδέλη να δίνει το σύνθημα της νίκης στον 3ο τελικό υπογραμμίζοντας πως όλοι ειναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τους «ασπρόμαυρους».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει στον τίτλο και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του στην κορυφή έπειτα από 4 χρόνια βρίσκεται μια νίκη μακριά.

Ο αρχηγός και «ψυχή» της ομάδας εν όψει του 3ου καθοριστικού τελικού που θα φιλοξενηθεί στο Ρέντη την Τετάρτη (19:00) φρόντισε να δώσει σύνθημα νίκης και κατάκτησης του 28ου τίτλου της ιστορίας του Ολυμπιακού τονίζοντας «Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην Πυλαία, χωρίς να εφησυχάζουμε αφού μπορούμε να διακρίνουμε από το συγκεκριμένο ματς και κάποια σημάδια αδράνειας που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο 1ο και στο 3ο σετ.

Θέλουμε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι και να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και περιμένουμε τη στήριξή του πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ το θέλουμε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει να μας πιέσει, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και θα αντιμετωπίσουμε τον 3ο τελικό σαν να μην προηγούμαστε με 2-0 στις νίκες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ