BEACH VOLLEY

Δασκάλα του Beach volley η Καραντάσιου

Δασκάλα του Beach volley η Καραντάσιου

Τα μυστικά του Beach volley στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του 64ου Δημοτικού σχολείου Πατρών είχε την ευκαιρία να μεταδώσει η Ολυμπιονίκης του αθλήματος της άμμου Βάσω Καραντάσιου…

Την ευκαιρία να έρθει κοντά με μαθητές της Πάτρας και να μεταδώσει σε αυτούς τα μυστικά του Beach Volley αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε από το άθλημα είχε η Βάσω Καραντάσιου.

karadasiou-beach-patra-1

Η κορυφαία αθλήτρια που ανέδειξε το Beach volley στην χώρα μας, συνεχίζοντας τις δράσεις της προκειμένου να ενταχθεί το άθλημα στα σχολεία, την Τετάρτη 5 Απριλίου επισκέφθηκε το 64ο Δημοτικό της Πάτρας όπου και ενημέρωσε τα παιδιά για τους κανονισμούς και τις δυσκολίες του άθλημα, ενώ παράλληλα τους έμαθε βασικά πράγματα όπως την υποδοχή, το σερβίς αλλά και την πάσα.

Η Καραντάσιου χαρούμενη και ενθουσιασμένη όπως και οι μικροί, αναφερόμενη στην παρουσία της στο δημοτικό της Πάτρας δήλωσε “Η προσπάθεια μου να ενταχθεί το Beach Volley  στα σχολεία ξεκινάει από τη Πάτρα και θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα. Ευχαριστώ το 64 Δημοτικό τον Διευθυντή και τους υπεύθυνους γυμναστές για την συνεργασία τους .Η φιλοξενία και η υποδοχή των παιδιών ήταν συγκινητική.