Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Δέλεαρ» ο Ηρακλής για νεαρό ομογενή επενδυτή (fotos)

«Δέλεαρ» ο Ηρακλής για νεαρό ομογενή επενδυτή (fotos)

Ενδιαφέρον για την απόκτηση της ομάδας βολεϊ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης έχει εκφράσει, αυτές τις δύσκολες ώρες για το τμήμα του “Γηραιού”, ένας ομογενής επενδυτής από τη Ρωσία.

Ο Διονύσης Λεονίδης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών «DIA-Capital group» που δραστηριοποιείται κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και την εξαγωγή σιτηρών και μετάλλων, στο Σότσι, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής, προκειμένου να επενδύσει στο σύλλογο, με τον οποίο είναι “δεμένος” από τα φοιτητικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

iraklis_elpida_panhgyriki_ira_2020

Μάλιστα όταν οι συνθήκες, λόγω κορονοϊού, επιτρέψουν τις πτήσεις από Ρωσία, αναμένεται να έρθει να συζητήσει από κοντά με τους “κυανόλευκους”.

leonidi_deni

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “Deni Leonidi” ασχολείται και με τα δυναμικά αθλήματα, όντας πρόεδρος και promoter της «Hurricane Team Family», που έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα στους Έλληνες αθλητές κικ μπόξινγκ με στόχο να τους αναδείξει σε όλο τον κόσμο και ήδη συνεργάζεται με πολλούς πρωταθλητές στην Ελλάδα.

deni_leonidis 3

Όπως μάλιστα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 Fm ο εκπρόσωπος και ξάδελφος του νεαρού επιχειρηματία, Γιώργος Λεωνίδης, ο Ρώσος επιχειρηματίας, που στην Ελλάδα θα έλθει ως ιδιώτης επενδυτής, έχει όρεξη και διάθεση να ενισχύσει την ομάδα του βόλεϊ, χωρίς να αποκλείεται μετέπειτα να εμπλακεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Είναι νωρίς πάντως για να συζητήσουμε κάτι πορεία και στην πορεία θα μάθουμε περισσότερα…”