BEACH VOLLEY

Δραματικές ώρες για Ολυμπιονίκη του μπιτς βόλεϊ, θύμα του Covid19 (fot)

Δραματικές ώρες για Ολυμπιονίκη του μπιτς βόλεϊ, θύμα του Covid19 (fot)

Μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ζωής του δίνει ο ασημένιος  Ολυμπιονίκης του μπιτς βόλεϊ,  Marcio Araujo, που νοσεί από τον κορονοϊό και δίνει τη δική του μάχη στο σπίτι του, αφού παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν κατάφερε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Ο Araujo, που όπως δήλωσε αισθάνεται πολύ άρρωστος, αλλά λόγω της κατάρρευσης του βραζιλιάνικου συστήματος υγείας, δεν κατάφερε να βρει κρεβάτι σε ΜΕΘ των νοσοκομείων της Φορταλέζα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, φορώντας μάσκα και κρατώντας χαρτόνι με τις λέξεις “Θα ανακάμψω, αν θέλει και ο Θεός.”, ενώ σε άλλο σχόλιο τονίζει:”Δυστυχώς, έχω μολυνθεί από τον κορονοϊό”.

brazil_marcio_araujo

Ο 46χρονος άσος μίλησε για τη δοκιμασία που περνάει στην ιστοσελίδα Web Volei όπου ανέφερε τα εξής:

“Δεν είμαι πολύ καλά”, είπε. “Ήρθα σπίτι από το νοσοκομείο επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Αναπνέω πολύ άσχημα, ελπίζοντας ότι η κατάστασή μου θα βελτιωθεί”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Márcio Araújo ?? (@marcioaraujovolley) στις

Ο Araujo κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008, με συμπαίκτη τον Fabio Magalhaes.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Βραζιλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τις υπόλοιπες στη Νότια Αμερική από τον κορονοϊό με περισσότερα από 150.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και πάνω από 10.600 θανάτους μέχρι σήμερα.