ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δρούγκα: «Όλα μας πήγαν καλά»

Δρούγκα: «Όλα μας πήγαν καλά»

Οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής, Δρούγκα και Παυλοπούλου εξέφρασαν στο Volleyplanet την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα του χθεσινού τελικού του πρωταθλήματος της Β’  Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑ, όπου μετά το 2-1 στις νίκες βρίσκονται “με το ένα πόδι” στην Α2 Γυναικών.

«Ήταν ένα ματς με πολλές ανατροπές, ένας τελικός… Πιέσαμε πολύ στο σερβίς και σε συνδυασμό με το μπλοκ μας πήραμε πολύ εύκολα το β’ σετ. Στο α’ σετ μας πίεσαν, αλλά αντέξαμε και από εκεί και πέρα ήμασταν καλύτερες επιθετικά και φτάσαμε στη νίκη. Μας πήγαν όλα καλά, γεμίσαμε πρώτη φορά και την έδρα μας και συνεχίζουμε…» δήλωσε η πολύπειρη άσος της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής, που’ χει φάει με το… κουτάλι τέτοια ματς, Σοφία Δρούγκα.

agia_paraskeyi_santa_kosmos

«Δυστυχώς εκεί που φαινόταν ότι μπορούσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο πρώτο σετ, κάναμε μία «κοιλιά» που μας στοίχησε, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω του άγχους σε έναν τελικό. Καλώς ή κακώς συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να τα προβλέψουμε και εκεί που κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα κάπου ίσως επαναπαυθήκαμε, αλλά γρήγορα συγκεντρωθήκαμε ξανά στο στόχο μας, που είναι ΜΟΝΟ η νίκη.

Ελπίζω τη Δευτέρα να παίξουμε ακόμη καλύτερα, σε ένα ματς που δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το σημερινό (σ.σ. χθεσινό), αλλά περιμένω από εμάς να είμαστε καλύτερες για να τελιώσουμε την υπόθεση άνοδος» υποστήριξε στο Volleyplanet ικανοποιημένη από το 2-1 στις νίκες η Αναστασία Παυλοπούλου της Αγίας Παρασκευής.