Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έχει και Drago(n) ο ΟΦΗ

Έχει και Drago(n) ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου (με ιταλικό διαβατήριο) κεντρικού Φράνκο Ντράγκο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ που με την έλευση του λατίνου ψηλώνει στον φιλέ και δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ρόστερ βγαλμένο από…παραμύθια δημιουργεί ο φετινός ΟΦΗ που φρόντισε να βάλει σε αυτό και έναν “δράκο” προκειμένου να πετά ψηλά και να βγάζει φωτιές…

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός Φράνκο Ντράγκο ντύθηκε στα “ασπρόμαυρα” και πλέον είναι έτοιμος για υψηλές πτήσεις στην Volleyleague βοηθώντας τους Κρητικούς να σώσουν την παρτίδα και να δείξουν ανταγωνιστικοί.

Ο Ντράγκο έχει ιταλικό διαβατήριο και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον φιλέ καθώς μπλοκάρει στα 3μ25 και χτυπά από τα 3μ40.

Ο Βραζιλιάνος που αγωνίστηκε σε την Σαντα Κρουζέϊρο και Σουίζ Ντε Φόρα της πατρίδας του, έχει Ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Γερμανία και την Αυστρία.

Συγκεκριμένα την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Mittleduetchland όπου είχε συμπαίκτες τους Σωκράτη Χαραλαμπίδη και Άλβι Σούρδι, ενώ Amstetten την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία έχοντας πασαδόρο τον Μάρκο Γιαλωτός. 

Μάλιστα στα αξιοσημείωτα της μεταγραφής είναι ότι στην Amstetten την θέση του Ντράγκο θα πάρει ο Παρασκευάς Τσέλιος ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΟΦΗ.    

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου (με ιταλικό διαβατήριο) κεντρικού (2μ03) Franco Drago, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, στην Volley League.  Franco Drago welcome to OFI VOLLEY BALL TEAM

Ο Franco Drago (γενν. 6-9-1996) έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:

2019-2020: Amstetten – AUT

2018-2019: CV Mittleduetchland  – GER

2016-2018: Juiz De Fora  – BRA

2013-2016: Sada Cruzeiro  – BRA