ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκρίθηκαν οι 5 ελληνικές υποψηφιότητες για CEV

Εγκρίθηκαν οι 5 ελληνικές υποψηφιότητες για CEV

Το  διοικητικό συμβούλιο του CEV ενέκρινε ομόφωνα τα υποψήφια μέλη που θα στελεχώσουν τα διοικητικά συμβούλια και τις διάφορες επιτροπές της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.), στις λίστες των οποίων περιλαμβάνονται συνολικά πέντε ελληνικές υποψηφιότητες.

Από αυτές ξεχωρίζουν οι παρθενικές υποψηφιότητες του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, του πρώην διεθνή διαιτητή, Γιώργου Γεωργουλέας, και της νομικής σύμβουλου της Ομοσπονδίας, Κορνηλία Αποστολάκη, καθώς οι υποψηφιότητες των κ.κ. Μπακοδήμου και Ρέρρα, αφορά ουσιαστικά την ανανέωση της θητείας τους για τις επιτροπές που έχουν προταθεί.

Οι εκλογές για την τετραετία 2020-2024 θα διεξαχθούν σε συνδυασμό με τη Γενική Συνέλευση της CEV, η οποία αναβλήθηκε για τις 16 Οκτωβρίου 2020, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού.

Η φετινή γενική συνέλευση CEV είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου, αλλά οι περιορισμοί που προέκυψαν από την παγκόσμια επιδημία οδήγησαν στην αναβολή του έως το φθινόπωρο του 2020, με την πόλη της Μόσχας να φιλοξενεί τελικά το Σεπτέμβριο αυτή την πολύ σημαντική συγκέντρωση των μελών της οικογένειας του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Υποψήφιοι για την Προεδρία, είναι ο Σέρβος νυν πρόεδρος της CEV, δεύτερος εκτελεστικός αντιπρόεδρος της FIVB, Αλεξανταρ Μπόριτσιτς και o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ της Εσθονίας, Αντιπρόεδρος του CEV και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIVB, κ. Χάνο Πεβκουρ.

Οι Ελληνικές υποψηφιότητες

Δ.Σ. C.E.V.: Γιώργος Καραμπέτσος, Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.

C.E.V. Sports Organising Commission: Περικλής Μπακοδήμος, Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ., F.I.V.B./C.E.V. Technical Delegate, Μέλος της C.E.V. Sports Organising Commission

C.E.V. Beach Volleyball Commission: Θανάσης Ρέρρας, Μέλος της Beach Volleyball Commission της C.E.V.

C.E.V. Refereeing Commission: Γιώργος Γεωργουλέας, C.E.V. Refereeing Delegate

C.E.V. legal Commission: Κορνηλία Αποστολάκη, Νομική Σύμβουλος Ε.Ο.ΠΕ.

Αναλυτικά οι λίστες όλων των υποψηφιοτήτων ΕΔΩ

Θυμίζουμε εξάλλου ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, υποψηφιότητα για τα αντίστοιχα  όργανα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (F.I.V.B.) έχουν θέσει επίσης, για παρθενική φορά, δύο ακόμη μέλη της ΕΟΠΕ.

Για το Δ.Σ. F.I.V.B.: Μάριος Γκιούρδας, τ. αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Τεχνικός Σύμβουλος Ε.Ο.ΠΕ.

Για F.I.V.B. Beach Volleyball Commission: Νίκος Σοφιανός, Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ., F.I.V.B./C.E.V. Technical Delegate.