ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε το ντάμπλ η Κις στην Κύπρο (fot)

Έκανε το ντάμπλ η Κις στην Κύπρο (fot)

Το χρονικό ενός ακόμη “γαλάζιου” ντάμπλ ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα για την παρέα της Κάταλιν Κις, καθώς με MVP την Χούντιμα η πρωταθλήτρια ομάδα του Prestige Απόλλωνα επικράτησε με 3-0 (25-19, 25-17, 25-23) της Transbunker ΑΕΛ στον εντός έδρας 42ο τελικό Κυπέλλου Γυναικών της Κύπρου.

prestige_apollon

Αυτό ήταν το 3ο Κύπελλο του Prestige Απόλλων, που για μια ακόμη χρονιά διατήρησε τα κεκτημένα και μετά το πρόσφατο “καρέ” τίτλων πρωταθλήματος πανηγύρισε το τρίτο νταμπλ της ιστορίας του συλλόγου και μάλιστα αήττητο.

apollon_prestige_ael

Για την Κις, που πρόσθεσε μία ακόμη “κούπα” στην τροπαιοθήκη της, αυτό  ήταν το 6ο Κύπελλο και ισάριθμο νταμπλ της καριέρας της σε τρεις διαφορετικές χώρες, μετά τα 4 ουγγρικά και το ελληνικό με τον Ολυμπιακό.

PRESTIGE ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Γιαπάνης): Χουντίμα, Λαβρούκ, Κις, Ιορδάνους, Σπύρου, Ζακχαίου. Λίμπερο: Χριστοφόρου – Στεφάνου. Αλλαγές: Μανίταρου, Χ”Κωνστάντα.

TRANSBUNKER ΑΕΛ (Στ. Φραγκέσκου): Κουδούνα, Κχαταρασβίλι, Παύλου, Λεζέκνινα, Σουκουρούκοβα, Ντβόρακ. Λίμπερο Κωνσταντίνου. Αλλαγές: Ταλιαδώρου