ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εμμανουηλίδου: «Να πάμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

emmanouilidou
Η κορυφαία μπλοκέρ στη νίκη της Εθνικής γυναικών επί της Ουκρανίας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου για τη νίκη στο Ζαπορόζιε, το στόχο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και το άριστο κλίμα.
 Η διεθνής κεντρική που είχε 4 «στοπ» στον αγώνα της Τετάρτης, αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ  επίσης κρίσιμο παιχνίδι στον Βόλο με την Ουκρανία, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση.
«Η εμφάνιση που κάναμε με την Ουκρανία ήταν από τις καλύτερες μας. Μπήκαμε 100% συγκεντρωμένες στο παιχνίδι, χωρίς άγχος γιατί δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Μας βγήκαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και κρίθηκε στο πολύ καλό σερβίς μας. Πιέσαμε πολύ, μας βγήκε όπως επίσης και το κομμάτι μπλοκ-άμυνα» δήλωσε η Μελίνα Εμμανουηλίδου για τη νίκη με 3-0 σετ μέσα στο Ζαπορόζιε και συνέχισε:
«Σίγουρα η νίκη μας δίνει προβάδισμα, πάνω απ’όλα στην ψυχολογία μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τώρα το τελευταίο μας παιχνίδι στον Βόλο με την Ουκρανία, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Θέλουμε πάρα πολύ όλες μας να ολοκληρώσουμε το πρώτο κομμάτι των προκριματικών αήττητες και χωρίς απώλειες για να έχουμε ήδη προκριθεί στο Ευρωπαϊκό».
Τέλος, για το κλίμα που υπάρχει ανέφερε: «Όταν είσαι όλο το καλοκαίρι με τα ίδια άτομα δεν γίνεται να μην δεθείς μαζί τους. Όλες έχουμε τον ίδιο στόχο. Να πάμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί είναι ιδανική για να δουλέψεις σκληρά και να αφοσιωθείς στον στόχο σου και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ