ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ενίσχυση με Δαρεμά στη Νίκη Αμαρουσίου

Ενίσχυση με Δαρεμά στη Νίκη Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου προσπαθεί με σταθερά και προσεχτικά βήματα να χτίσει ένα αναταγωνιστικό ρόστερ ένόψει της νέα σεζόν με την κεντρική Αγγελική Δαρεμά να αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η ανακοίνωση:

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Δαρεμά. Η Αγγελική είναι γεννημένη στις 7/5/1989, αγωνίζεται ως κεντρική και θα ενισχύσει την ομάδα του κόουτς Χρήστου Χόνδρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έπειτα από την κατάκτηση του double στην Τοπική κατηγορία Γυναικών που συνδυάστηκε με την άνοδο, στόχος της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ της Νίκης Αμαρουσίου είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου και προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιείται ο σχεδιασμός.

«Έχω δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις κοπέλες, τον κόουτς και τον σύλλογο, γενικά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να προσφέρω όσο μπορώ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Η Β’ Εθνική είναι μια κατηγορία που έχει απαιτήσεις και μπορώ να πω ότι το κλίμα στη Νίκη Αμαρουσίου είναι πολύ καλό αφού υπάρχει θετική ενέργεια. Θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα τη νέα σεζόν» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της.

Αγγελική, καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου.