BEACH VOLLEY

Γιάτσης: «Βλέπω» και νέες επιτυχίες…»

Γιάτσης: «Βλέπω» και νέες επιτυχίες…»

Την έντονη ικανοποίησή του για την ιστορική επιτυχία του «χρυσού» εδώ και λίγες μέρες ισπανικού διδύμου, Γκαβίρα/Χερέρα στη Μόσχα, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γιάτσης, που έχοντας προπονήσει παλιότερα αλλά και πρόσφατα τους Ίβηρες πρωταθλητές του ρωσικού Γκραν Σλαμ του World Tour της FIVB, προβλέπει και νέες διακρίσεις στο μέλλον.

“Χάρηκα πολύ για την επιτυχία των Gavira – Herrera που είναι καταπληκτικοί αθλητές και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Είχα εντυπωσιαστεί πολύ από τη συγκέντρωση και θέληση που είχαν σε κάθε προπόνηση πέρα από τις αθλητικές ικανότητες που έχουν. Πιστεύω ότι θα έχουν ανάλογες επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια” τόνισε ο “γνώστης” που θα πρέπει να αισθάνεται δικαίωση, βάζοντας κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην ιστορική αυτή επιτυχία.

Τρίτωσε το… χρυσό!

Για το ισπανικό μπιτς βόλεϊ η παρουσία των δυο πρωταθλητών στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ενός τουρνουά World Tour αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές του αθλήματος. Ανάλογη αξία όμως είχε και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. «Μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου. Τελικά κερδίσαμε το πρώτο μας χρυσό ως ομάδα” δήλωσε πανευτυχής ο Πάμπλο Χερέρα, που στην 14χρονη καριέρα του, που στην 14χρονη καριέρα του έχει βρεθεί άλλες δυο φορές σε ανάλογη θέση το 2004 με τον Χαβιέρ Μπόσμα στην Κίνα και τον Ραούλ Μέσα το 2008 στη Νορβηγία.

gavira_herera_moscow

Πλέον η ισπανική ομάδα ρίχνεται από σήμερα στη μάχη του κυρίως ταμπλό του F’ ομίλου κυνηγώντας μία νέα διάκριση στο Major τουρνουά του Πόρετς στην Κροατία, όπου δυστυχώς μετά τον αποκλεισμό των διεθνών Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη, Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στα προκριματικά δεν θα έχουμε ελληνική εκπροσώπηση.