ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η γιορτή της Ε.ΣΠ.Ε.Μ.

Η γιορτή της Ε.ΣΠ.Ε.Μ.

Η γιορτή της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για την φετινή χρονιά θα φιλοξενηθεί στις 3 Ιουνίου στην πόλη των Γιαννιτσών όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών της Ένωσης μεταξύ Ποσειδώνας Βέροιας και Αίαντα Κιλκίς, αλλά και η φιέστα του Μέγα Αλέξανδρου για την άνοδό της στην Α2 γυναικών.

Ο τελικός του Κυπέλλου γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας θα αποτελέσει για όλους μια μεγάλη γιορτή.

Μια γιορτή που θα φιλοξενηθεί στα Γιαννιτσά και το κλειστό «ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ» και που διοργανώνει ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με την ευγενική χορηγία του Δήμου.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18:00 με τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου γυναικών μεταξύ Ποσειδώνα Βέροιας και Αίαντα Κιλκίς

Αμέσως μετά την αναμέτρηση θα ακολουθήσουν οι απονομές μεταλλίων στους αθλητές και αθλήτριες καθώς και των κυπέλλων των ομάδων όλης της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διακρίθηκαν στα φετινά πρωταθλήματα.

Μετά τις βραβεύσεις θα ακολουθήσει η φιέστα του Μέγα Αλέξανδρου και η απονομή του Κυπέλλου ανόδου προς την Α2 γυναικών. Μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα των Γιαννιτσών που αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο που θα χειροκροτήσει την ομάδα για την φετινή της εντυπωσιακή πορεία…