ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Γκούντας: «Μπορεί πιο ψηλά η Ευρυάλη»

Γκούντας: «Μπορεί πιο ψηλά η Ευρυάλη»

Πορεία αντεπίθεσης για την συγκομιδής βαθμών που θα της δώσει την δυνατότητα να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση,στοχεύει η Ευρυάλη στην Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Ο προπονητής του συλλόγου της Γλυφάδας, Κώστας Γκούντας που πανηγύρισε στην Κροατία την πρόκριση της εθνική κορασίδων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ως συνεργάτης του Τάκη Φλώρου, σχολίασε στο volleyplanet.gr αρχικά για την πορεία της Ευρυάλης και την ήττα της (3-1) από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου:

thriamvos-evriali-fasi-9999

« Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και για λεπτομέρειες, οριακά θα έλεγα δεν μπορέσαμε να οδηγήσουμε τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες και μπορούμε να πάμε καλύτερα, η Ευρυάλη άλλαξε ριζικά το περασμένο καλοκαίρι και χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα για να αποκτήσουμε ομοιογένεια.

Πιστεύω στον δεύτερο γύρο που ξεκίνησε θα κατακτήσουμε περισσότερες νίκες και θα βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση.»
HELLAS_U18_korasides

Για την πρόκριση της εθνικής κορασίδων στην τελική φάση του EURO, σχολίασε:
«Είναι μια σημαντική επιτυχία για το ελληνικό βόλει. Ήταν το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που έκανε η ΕΟΠΕ,οι προπονητές και οι παίκτριες και δίνει ένα κίνητρο σε αυτά τα παιδιά ώστε να έχουμε κάτι να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια για την στελέχωση της γυναικείας ομάδας, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες.

Όσον αφορά για τη διοργάνωση που η τελική φάση θα γίνει στην Ολλανδία τον Απρίλιο, στόχος της εθνικής μας ομάδας είναι η είσοδός στην 8αδα. Ελπίζω να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα τυχόν προβλήματα με τα σχολεία εκείνη την εποχή και περιμένουμε σε μια καλή κλήρωση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα».

markopoulou-ilioupoli-manseta-9000

Μαρκοπούλου: “Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

Από την άλλη πλευρά η έμπειρη και μια απο τις κορυφαίες παίκτριες της Ευρυάλης, η κεντρική  Νατασα Μαρκοπούλου, δήλωσε μετά το ματς στο Volleyplanet.gr:

« Παλέψαμε πολύ και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα βαθμό. Ήμασταν ανταγωνιστικέςγια τρία από τα τέσσερα ματς και στις λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να στείλουμε το ματς στο τάι μπρέικ. Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο αφού η τωρινή βαθμολογική θέση μας αδικεί.»