A2

Ηλίας Αγγέλης: «Να μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι»

Ηλίας Αγγέλης: «Να μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι»

Ασταμάτητο είναι το φετινό «τρένο» του ΑΟ Λαμίας στην Α2 γυναικών. Με 6/6 νίκες ο σύλλογος τη Φθιώτιδας έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στον Β1 υποόμιλο της κατηγορίας που τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του Α΄γύρου, τον έχει φέρει στην κορυφή με 17 βαθμούς.

Ο “σκηνοθέτης” της μεγάλης φετινής πορείας του συλλόγου, Ηλίας Αγγέλης, σχολίασε στο Volleyplanet.gr, την αιτία αυτής της σπουδαίας εκκίνησης, την απόδοση των παικτριών, τη συνεργασία με τη διοίκηση αλλά και την μεγάλη συμπαράσταση των φιλάθλων της πόλης στο “Χαλκιοπούλειο”:

«Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα.Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει.

lamia-metagrfes-345678

Τις βάσεις τις βάλαμε από το περασμένο καλοκαίρι όταν κάναμε μια προσπάθεια να ενισχυθούμε με κάποιες αθλήτριες. Μετά από αρκετό ψάξιμο, καταλήξαμε στα επτά κορίτσια που είναι τώρα στην ομάδα (Σαββίδου, Οικονομάκη, Κόλλια, Πατερέκα, Γαλανού, Βαϊτσα) κ φαίνεται ότι αυτό μας βγαίνει..

Είναι όλες τους πολύ καλές αθλήτριες και με την εμπειρία τους έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Συνεργάζονται άψογα με τις υπόλοιπες αθλήτριες κ είναι σαν να είναι χρόνια στην Λαμία. Έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια οικογένεια και αυτό περνά εκεί προς τα έξω.

lamia-omadiki-2016-17-09876

Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα

Πάντως όλοι μας γνωρίζουμε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και πρέπει να μείνουμε σοβαροί, προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Εμείς δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια σαν νεοφώτιστοι που είμαστε. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα.

Σίγουρα θέλουμε να είμαστε μια από τις ομάδες που θα είναι σταθερά ψηλά στην βαθμολογία κ να καταφέρουμε να μπούμε στα μπαράζ ανόδου κ από κει και πέρα βλέπουμε.Ξαναλέω όμως πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

lamia-kosmos-7890

Φανταστικός κόσμος

Ένα μεγάλο κέρδος του συλλόγου αυτά τα 3 χρόνια λειτουργίας του είναι ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει την ομάδα από την αρχή. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις αγώνα μπροστά σε τόσο κόσμο κ να νιώθεις την στήριξη του. Ειλικρινά είναι κάτι φανταστικό κ ευχαριστούμε πολύ για αυτό.»

lamia-panigyriaaaa-098765

Για τη στήριξη της διοίκησης, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

«Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν την ομάδα κ τρέχουν καθημερινά ώστε να μην μας λείπει κάτι και εντος και εκτός αγωνιστικού χορού.’Eχουμε μια άψογη συνεργασία κ αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν τέλεια κ η ομάδα να λειτουργεί με ηρεμία κ αφοσιωμένη στους στόχους της.»

lamia-agkalies-45678

Για το ματς του Σαββάτου με τον Ασκληπιό Τρικάλω, που είναι το τελευταίο για το 2016 αφού ακολουθεί διακοπή ενός μήνα, ο κ. Αγγέλης δήλωσε:

«Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τα Τρίκαλα που θέλει πολύ προσοχή. Στόχος μας είναι η νίκη ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών και να κάνουμε γιορτές με την καλύτερη ψυχολογία..

Είναι ένα ματς που θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας κ τα Τρίκαλα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα κ διαθέτει ένα καλό σύνολο.»

Τέλος να σημειώσουμε ότι το φετινό προπονητικό team του ΑΟ Λαμίας αποτελούν:

Ηλίας Αγγέλης (Γυναίκες-Κορασίδες), Δημήτρης Ρίζος (Γυναίκες-Παγκορασίδες,Τεχνικός Σύμβουλος Ακαδημιών),
Δημήτρης Μπαμπάσης (Υπεύθυνος Ακαδημιών & Υποδομών), Ανδρέας Παπαναγιώτου (Προαγωνιστικά Τμήματα-
-Ακαδημίες), Δήμητρα Ζαχαρή (Κορασίδες- παγκορασίδες), Μαίρη Κόλλια (Ακαδημίες), Χάιδω Πατερέκα (junior).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...