LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Καλό Μάρτιο το Final 4 το League Cup Νίκος Σαμαράς

Καλό Μάρτιο το Final 4 το League Cup Νίκος Σαμαράς

Την αλλαγή ημερομηνίας του Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς έπειτα από την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης από το ΑΣΕΑΔ στην υπόθεση Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή Χαλκίδας ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Με τις καθυστερήσεις, αλλαγές και απρόοπτα να έχουν γίνει πλέον ταυτόσημα με το League Cup, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την μετάθεση του Final 4 κατά μία εβδομάδα.

Το ΑΣΕΑΔ παρά το γεγονός ότι συνεδρίασε δεν έβγαλε ακόμη απόφαση για το ποια ομάδα θα συμπληρώσει την 4άδα της διοργάνωσης με αποτέλεσμα η ΕΣΑΠ να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά στις 3 και 4 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ Τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της 1ης θέσης του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη προγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσης μεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική.