Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καρέ ξένων ανακοίνωσε ο Κύζικος!

Καρέ ξένων ανακοίνωσε ο Κύζικος!

Τετράδα ξένων παικτών ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Α1, Κύζικος Περάμου στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Τα ονόματα των αλλοδαπών παικτών είναι: Αλεξάντερ Τομίλιν, Κρίσιακ Γκουλάν, Σονάρι Χέπμπουμ και Μάξον-Γκιγιέρμε Περέιρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου για την απόκτηση των νέων παικτών:

«Ο Κύζικος τους καλωσορίζει στην ομάδα, αλλά και στην πόλη της Νέας Περάμου. Με ελπίδα και πίστη για την επίτευξη των στόχων, ευχόμαστε σε όλους γρήγορη προσαρμογή, υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Ο Τομίλιν είναι Ουκρανός ακραίος, 23 ετών, και πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας τους και στον Λίβανο με τη Sacre Coeur.

Ο Γκούλακ είναι Πολωνός ακραίος, 20 ετών. Έμαθε το βόλεϊ στην Όλστιν, στην οποία επέστρεψε για να αγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Χέπμπουμ είναι κεντρικός από τις Μπαχάμες, 23 ετών, με ύψος 2.02 και πέρυσι αγωνίστηκε στον Καναδά και στους Νιαγάρα Νάιτς.

Ο Περέιρα είναι διαγώνιος, 28 ετών, Βραζιλιάνος. Πήγε στην Ισπανία και στην Eletrocash Caceres, όπου το 2014-15 ήταν δεύτερος σκόρερ της Λίγκας.»