ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Κατσή νέα πασαδόρος στον Ερυθρό Αστέρα

dav

Με “μαέστρο” την έμπειρη πρωταθλήτρια Πελοπονήσσου με τα “χρώματα” της ΕΑ Πατρών, Λίνα Κατσή, θα πορευτεί τη νέα σεζόν προς τη διάκριση η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης

Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Λίνα Κατσή, η οποία αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου .

Η εμπειρία της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας θα βοηθήσει την νέα αγωνιστική χρονιά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας .
Λίνα σε καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Δήλωση Κατσή
« Είναι χαρά μου να αγωνιστώ με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα , μια ομάδα ανερχόμενη στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ Η φιλοσοφία και οι στόχοι της νέα μου ομάδας ταιριάζουν απόλυτα στην δική μου νοοτροπία ως αθλήτρια. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας .»

sdr

Λίγα λόγια για την Λίνα Κατσή

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες τις Παναχαϊκής σε ηλικία 10 ετών. Σε ηλικία 16 ετών μεταγράφηκε στην ομάδα του Απόλλωνα όπου συνεργάστηκε με την προπονήτρια Λεγάτου Ελένη και κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων.

Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΕΑΠ Πατρών οπού αγωνίστηκε έως και την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας και το πρωτάθλημα Πελοποννήσου . Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Φιλολογίας στο τρίτο έτος.