BEACH VOLLEY

Μ. Τσιαρτσιάνη: «Έρωτας διαρκείας το beach volley» (video)

Μ. Τσιαρτσιάνη: «Έρωτας διαρκείας το beach volley» (video)
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην άμμο, Μαρία Τσιαρτσιάνη, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δ.Ε.Θ. , όπου στο περιθώριο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού μίλησε στο volleyball.gr για την αγάπη της για το beach volley και για τις Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, τις οποίες προπονεί και ετοιμάζονται για το πρώτο τους τουρνουά στη Ταϊλάνδη.
«Πάντα είναι πειρασμός να παίξω beach volley και γι’αυτό έβαλα πολιτικά” τόνισε αρχικά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008 και συμπλήωρσε: “Το beach volley είναι έρωτας διαρκείας» σχολίασε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. η Μαρία Τσιαρτσιάνη, που ποτέ δεν συνήθισε να μιλάει μπροστά στον φακό. «Η αλήθεια είναι ότι νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει με τις κάμερες γιατί ποτέ δεν τις συνήθισα» τόνισε με χαμόγελο.
Κλείνοντας, η Τσιαρτσιάνη αναφέρθηκε στις Μαναβή, Τσοπούλου και στον στόχο που έχει η ίδια στην προπονητική.
«Πάνε καλά οι Μαναβή, Τσοπούλου και προετοιμάζονται για το πρώτο τους τουρνουά στη Ταϊλάνδη. Με τη Μαναβή συνεργάζομαι δύο χρόνια, η Τσοπούλου από φέτος δουλεύει μαζί μας. Δουλεύουν πολύ σκληρά και ελπίζω να τα πάνε καλά. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέες αθλήτριες για να τις βοηθήσω να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Επειδή πέρασα πολύ ωραία στον πρωταθλητισμό, μακάρι νέα παιδιά να το ακολουθήσουν και να το χαρούν όσο εγώ».
Δείτε στο video τις δηλώσεις της Μ. Τσιαρτσιάνη