BEACH VOLLEY

Μαθήματα beach volley by… Olympiacos

Μαθήματα beach volley by… Olympiacos

Την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του Beach volley από την Αρετή Τέζα και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην άμμο είχαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Πειραιά…

Τις πρώτη τους επαφή με το Beach Volley και τις πρώτες τους προπονήσεις στην άμμο πραγματοποίησαν την Τετάρτη στον Πειραιά οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του 7ου  Δημοτικού Ιλίου που φιλοξενήθηκαν στα Βοτσαλάκια και τις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις.

Εκεί όπου τους υποδέχθηκαν η προπονήτρια του τμήματος beach volley του Ολυμπιακού Αρετή Τέζα, ο υπεύθυνος του τμήματος Νίκος Μαντούβαλος και ο υπεύθυνος ακαδημιών αλλά και του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους κανονισμούς του αθλήματος και να παίξουν Beach Volley. Παράλληλα τους μοιράστηκε έντυπο υλικό για το Beach Volley και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και ένα αναμνηστικό του συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μίλησαν στα παιδιά για τη σημασία που έχει η άθληση σε συνδυασμό με την αριστεία στα μαθήματά τους.